Условия за участие

ХИЛЯДИ ДЪРВЕТА ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ 3
Пролет 2017 г.
Правила на играта

ОРГАНИЗАТОР: Играта с награди "ХИЛЯДИ ДЪРВЕТА ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ" се организира и управлява от Фондация "77", регистрирана като естествено продължение на инициативата "Когато станем 100 000 ще посадим гора", която има за цел засаждане на милиони нови дървета за България, с участието на колкото се може повече млади хора, училища и детски градини, като до този момент има засадени и подарени над 170 000 нови дървета за България.

ЦЕЛ: Целта е десетки хиляди млади хора на територията на цялата страна да могат да засадят дърво, да станат част от промяната на обществото, на тяхното бъдеще, да бъдат информирани за ползите от дърветата, за баланса в природата, за важността да пазим чисто и радостта от това да правим добро. Вярваме, че всяко засаждане ще се осъществи с нашата подкрепата, тази на училищното ръководство, регионалните държавни горски стопанства, общините и др.

КЪДЕ СЕ ПРОВЕЖДА: В интернет на страницата www.gorata.bg, в раздел "Игра", като се допуска популяризиране в социалните мрежи и всички други подходящи канали.

НАГРАДИ: Предвидени са да бъдат подарени минимум още 20 000 дървета, разпределени в минимум 200 награди, от които всяка по 50-100 фиданки (малки дървета). Видовете дървета ще са широколистни и иглолистни, като ще бъдат съобразени с климатичните условия, почвите и др. важни аспекти съобразно - това къде се намира спечелилото училище, детска градина или детско заведение. Организаторът си запазва правото да раздаде и допълнителни награди. През 2016г., при първите две издания на играта, имахме удовлствието да подарим над 60 000 дървета на десетки хиляди деца.

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА: Всеки един клас/ група от всяко българско училище, детска градина, детска ясла, цели училища, градини, ясли, домове за деца лишени от родителски грижи, читалища, организации и/или групи на и за деца/ млади хора на територията на цяла България.

СРОК: Играта стартира на 13.02.2017 г. в 19:00 ч. и ще продължи до  23:59ч. на 12.03.2017 г.

РЕГЛАМЕНТ: За да участвате добавете снимка с подходящ текст към нея (например: Защо искате да спечелите?), на една от темите - нашият клас (група, общност), нашето училище/ градина/ ясла/ институция, нашето населено място, пролет, природа, гора, добри дела, как да опазим природата, как виждаме по-добро бъдеще или свързани с тези тематики снимки, на страницата www.gorata.bg, в раздел "Игра" и подраздел "Добави снимка" . След това гласувайте и поканете Вашите приятели и близки да гласуват като натиснат бутона "Гласувай" точно под снимката, която сте качили и можете да откриете в подраздел "Гласувай" на раздел "Игра". Можете да участвате с повече от една снимки, но можете да спечелите само една награда. Първите 200 снимки, на уникални участници, събрали най-много гласове към момента на приключване на играта печелят. Организаторът си запазва правото да раздаде и допълнителни награди. 

ОБЯВЯВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ: Ще се извърши до 3 дни след приключване на играта на www.gorata.bg и ще бъде споделено в страницата ни във Фейсбук.

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА НАГРАДИТЕ: Предоставянето на наградите ще се извърши възможно най-бързо, чрез безплатен транспорт на нашите партньори от Speedy, като всяка награда ще бъде поставена в опаковка, подходяща за съхранение до няколко дни. В случай, че ръководството на училището/градина/ясла/институция откаже да получи наградата, например, защото няма къде да засади дърветата, то ние ще потърсим вариант да бъдат засадени на територия на местното държавно горско стопанство, община или други. Ако не може да се намери законен вариант, ще предоставим награда на следващ в класирането участник.

ДРУГИ: Организаторът е воден изцяло от добри намерения. Това е една чиста инициатива от хората и за хората. В случай, че бъдат направени опити за нарушаване на правилата, измами, непристойно поведение, добавяне на нецензурно съдържание, обиди, дискримнация и др. - участниците ще бъдат отстранени. Организаторът не носи отговорност за авторски права и други на публикуваните материали. Размяната на награди и/или продажбата им за пари е недопустима.

ВАЛИДНОСТ НА ПРАВИЛАТА: Правилата влизат в сила от момента на публикуването им. Правилата могат да се редактират, изменят и допълват по всяко време от организатора, като за целта е достатъчно да бъдат променени в настоящата интернет страница www.gorata.bg, а промените стават валидни от момента на публикуването им.

БЛАГОДАРНОСТИ:
♡ Сърдечно Благодарим на ЮЗДП и ИАГ, които са наши партньори при организацията и ще предоставят част от наградите!
♡ Сърдечно Благодарим на Институт по качество в образованието, които администрират сайта ни!
♡ Сърдечно Благодарим на най-добрите куриери Speedyкоито осигуряват транспорта на наградите!
♡ Сърдечно Благодарим на Нова телевизия, които са ни официален медиен партньор!
♡ Сърдечно Благодарим на всички медии и Хора, които ще ни помогнат да разпространим тази чудесна игра и инициатива!
♡ Сърдечно Благодарим на Вас - Нашите участници, защото само с Вас тази чудесна игра е възможна!
♡ Сърдечно Благодарим на екипа на "Когато станем 100 000 ще посадим гора", че правим все повече добро всеки ден!