Академия за социални предприемачи

След успешното първо издание на Академия за социални предприемачи през октомври 2016 година, организаторите от Reach for Change Bulgaria и The Business Institute подготвят второ издание. То ще се проведе три поредни петък вечер, събота и неделя между 9 и 25 юни в гр. София.

Нашата инициатива „Когато станем 100 000 ще посадим гора“ (www.gorata.bg) ще бъде разгледана като успешен пример, а наш представител Никола Рахнев ще бъде безвъзмездно социален ментор в рамките на академията.

Академия за социални предприемачи е подходяща за млади хора, които работят по социална кауза, искат да я развият и изградят устойчив финансов модел, но имат нужда от насоки, знания и практически умения.

Академията предлага:

1) Практични работни сесии, основани на международни методологии и бизнес инструменти на международната мрежа на Reach For Change, Lean LaunchPad Strategyzer и други.

2) Споделяне на опит и експертиза от бизнес и социални ментори, гост-говорители и опитни обучители в сферата на социалното предприемачество.

3) Нетуъркинг събития за обмяна на опит, идеи и контакти между участниците, ментори, партньори и професионалисти.

4) Екипна работа по практични казуси в сферата на социалното предприемачество, зададени от организаторите.

Най-добрите кандидати ще получат 50% стипендия (тоест такса от 240 лева) с финансовата подкрепа на Програма Европа към Столична община и ING Bank Bulgaria.

Кандидатствай до 28 май на www.se-academy.bg!

Следете Facebook събитието за актуална информация.

Сподели публикацията