НАД 30 000 ДЪРВЕТА СПЕЧЕЛЕНИ OT ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ – ПРОЛЕТ 2017

Щастливи сме, че в третото изданиe на кампанията „ХИЛЯДИ ДЪРВЕТА ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ“ – Пролет 2017 младите хора и деца на България (а и техните родители и учители) бяха много активни и сърцати, бяха прекрасни! Имахме 337 участника (училища, детски градини, домове за деца и др.) от близо 150 населени места в цяла България. Вижте всички участници тук.

И така вече са ясно победители, с единодушно решение и съгласно правилата, награждаваме всички участници, да, всички участници печелят, защото всяко дете заслужава да получи възможността, да изпита радостта от засаждането на дърво, защото Земята и местата, в които живеем, имат нужда от повече дървета и защото имат нужда от отговорни Хора, такива каквито могат да израснат тези деца.

Щастливи, Благодарни и смирени сме, че можем да докоснем сърцата, да дарим усмивка и да направим добро за десетки хиляди деца на България, които ще засадят в рамките на тази кампания над 30 000 нови дървета за България, защото децата и младите хора в България са под 24% от населението, но са 100% от бъдещето.

Напомняме, че дръвчетата ще им бъдат доставени безплатно до всяка точка на България, заедно с подкрепа и информация как да бъдат правилно засадени. Организаторите, заедно с партньорите си експерти, ще подберат подходящи дървета за съответните места.

Това добро дело се релизира от Фондация „77″, чрез националната инициатива „Когато станем 100 000 ще посадим гора“ (www.gorata.bg), една чиста инициатива от хората за хората, която има за цел засаждане на нови дървета за България, с участието на колкото се може повече млади хора и доброволци. От инициативата вече са засадени и подарени над 170 000 нови дървета, а целта им е – милиони нови дървета за България.

ЕЛАТЕ ДА ЗАСАДИМ И ЗАЕДНО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ДЪРВЕТА, БЛИЗО ДО ВАС,  В РАМКИТЕ НА:
„НАЦИОНАЛНА ЗАЛЕСИТЕЛНА КАМПАНИЯ“ – ПРОЛЕТ 2017

Вижте повече на www.gorata.bg и във Facebook страницата на инициативата.

Сподели публикацията