ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ИГРАТА „ХИЛЯДИ ДЪРВЕТА ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ“

Горди сме, че в България растат деца, които ги е грижа за Земята и за света, в който живеем, които искат да е по-красиво и по-зелено, които искат да сътворят Живот като засадят 100 дръвчета в своето училище, детска градина или родно място!

Благодарим на тези деца! Благодарим и на техните родители, учители и вдъхновители!

В кампанията ни Хиляди дървета за децата на България, която проведохме през ноември взеха участие над 400 участници, от над 130 населени места, които събраха рекордните над 150 000 гласа. Получихме стотици прекрасни снимки и послания към тях, които бяха като малки лъчи слънце, снопове надежда за бъдещето ни.

И как да кажеш на едно дете, че не е спечелило, как да определим само 200, които според регламетна следва да получат по 100 дръвчета, които да засадят, как да кажеш на онези деца от малкото училище в едно село, които са общо 12, че не печелят, защото не са събрали гласове, когато всички деца искат и заслужават да спечелят…и ние не можем да го направим, затова има само едно решение:

Всички участници ще получат награда и то в пълен размер – 100 дръвчета, които с нашата помощ, помощта на учители, родители и институциите по места ще засадят и отгледат! – Вижте всички прекрасни участници и победители – тук.

От сърце желаем тези над 40 000 нови дървета за България, с които засадените от всички нас, които сме част от инициативата Когато станем 100 000 ще посадим гора (www.gorata.bg) ще станат 170 000 да пораснат красиви, здрави и пълни с мечти, точно като децата, които са ги засадили!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ С ДОБРИТЕ ДЕЛА, ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ!
БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Сподели публикацията