Подаряваме 10 000 дървета на деца

Подаряваме 10 000 дървета на деца

Защо сме толкова щастливи? Засадили сме над 356 000 дървета в България, но днес сме много, много щастливи!

Ще Ви кажем, разбира се! Щастливи сме да споделим, че стартрираме нещо чудесно,  ще дадем възможност на хиляди деца да засадят и отгледат свое собствено дърво.

Вярваме, че така се променя света, човек по човек. Вярваме също, че има смисъл във всичко, което правим, защото ние заедно правим света, в който живеем, че дела трябват, а не думи. Вярваме, че ако променим само едно поколение, то ще променим цялото бъдеще. А как се променя едно поколение? Единствените начини да разбререш нещо истински е  като едновременно получиш информация и го преживееш. 

Кампанията „Засаждаме бъдеще“ ще даде възможност на 200 училища, детски градини, групи от деца да спечелят 4000 дървета и 6000 комплекта за засаждане, както и да получат интересна информация за ползите от дърветата. Замисляме ли се, че дърветата ни дават въздуха, който дишаме, пречистват го за нас, че тяхната красота ни носи спокойствие и хармония, тяхното присъствие ни прави по-здрави, че те ни дават плодове и ресурси, че са дом за множо живи същества…

Дърветата, които ще подарим са готови за засаждане от младите залесители. Всеки от 6000-те комплекта за засаждане съдържа семена или жълъди, подходящи саксийки, почва. Всичко необходимо, така че децата да отгледат сами малко дръвче. С комплектите децата ще могат да проследят процеса на засаждане и поникване на младото дърво, а след година или две да го засадят навън.

Нашите партньори от Daikin, с които заедно провеждаме кампанията са подготвили и други специални изненади.

Ако вярвате, че има смисъл да правим добро, че има смисъл да засадим 10 000 дървета, че има смисъл да го направим за и с децата на България…
СПОДЕЛЕТЕ, ПОКАНЕТЕ, УЧАСТВАЙТЕ!

Всеки може да спечели, толкова е лесно, че… направо…вижте сами тук.

10 000 дървета очакват своите деца…

Сподели публикацията