С една торба напред! Гората и CBA заедно за залесяването в България!

Васил Левски, Христо Ботев, Стамболов, Захари Стоянов, Стивън Хокинг, Ганди, Нелсън Мандела – имена, които не могат да бъдат подминати! Герои, вдъхновители, безспорно хора, които са оставили огромен отпечатък върху обществото и са направили света едно по-добро място. 

            Всеки един от нас оставя своя отпечатък върху Земята и обществото, в което живеем. ВСЕКИ! Този отпечатък може да бъде добър или лош, може да бъде в следствие на нашето действие или бездействие. Но знаете ли кое е най-хубавото – какъв отпечатък оставяме е изцяло наш избор и напълно в нашите ръце! Колко хубаво би било отпечатъкът, който оставяме, да бъде нещо повече от куп найлонови торбички и кофички от кисело мляко? Колко хубаво би било да оставим след себе си нещо, малко или голямо, което също да направи света едно по-добро място. И въпреки че би било безкрайно нарцистично да се приравним към който и да било от революционерите и гениите, които изброихме, всеки един от нас може да почерпи вдъхновение и да остави своя принос.

            Всяко малко добро е от голямо значение! Всяка идея, пробудена от желанието за правене на добро, може да има огромен ефект, особено когато съумее да обедини много хора. Точно за това искаме да ви разкажем за нашата идея – защото съществува, за да направи нашия свят и нашето общество малко по-добри, и защото имаме нужда от герои като теб, които също да повярват в нея!

            Ние сме Когато станем 100 000- ще посадим гора или познати още като Gorata.bg . Това е една чиста инициатива от хората за хората, която цели да засажда нови гори за България! Мечтаем за една по-чиста, по-зелена, по-перспективна България и вярваме в силата на природата! Искаме да оставим по-добра планета за децата ни и по-добри деца за планетата ни!

            Заедно с прекрасния екип на супермаркети CBA разработихме чудесни торбички за многократна употреба на цена 1.99лв за брой. С продажбата на всяка торбичка ще засаждаме по едно дръвче и всички приходи от кампанията ще бъдат предоставени на организацията, с цел залесяване. Освен, че ще подпомогнете залесяването на България, ще имате и една чудесна торбичка, с използването на която ще намалите боклука, който изхвърляте. Звучи чудесно!

            Ако сме ви докоснали поне малко, ще се радваме да ни подкрепите като закупите торбичка за многократна употреба от супермаркети CBA или дойдете на някое от нашите предстоящи събития. Вдъхновяващо и забавно е – обещаваме!

 Живей, мисли, действай зелено!

 Остави своя положителен отпечатък!

 С една торба напред! 

Сподели публикацията