19 октомври: Засаждане на още 555 дървета в новия парк в София

На 19 октомври ще засадим 555 дървета в най-новия парк в София - този на ВСУ “Любен Каравелов”. Елате, за да го превърнем в прекрасно зелено кътче за жителите на западните квартали на София! 
Пролетта започнахме чудото по създаването му, след като ръководството на школата взе решение да отвори парка за широката общественост. Цяло лято с ръчен труд и механизация се случваха много хубави неща. Сега е време да доозеленим красивото и достъпно за всички ново парково пространство в София, като засадим още 555 едроразмерни дървета, както и много храсти и цветя!
КЪДЕ
ВСУ “Любен Каравелов” - гр. София, ул. "Суходолска" 175
(Има безплатен паркинг и градски транспорт)
КОГА
На 19.10.19 г. (събота) от 10:30 часа
КАКВО ЩЕ ПРАВИМ
Ще засадим дървета, храсти и цветя и ще направим други смислени неща.
ПОЛЕЗНО Е ДА ЗНАЕТЕ
Осигурени са дръвчета и храсти.
Осигурени са инструменти.
Децата са добре дошли - дайте им пример.
Очаква ни хубаво време.
При необходимост можете да звъните на 0889 06 7777 - Никола.
София има нужда от повече зелени места, от повече свободни за хората паркове, подходящи за разходки и отдих от сивотата на бетона!  В тази връзка с радост подкрепяме идеята на ВСУ “Любен Каравелов”, да отворят (безплатно и дългосрочно)  част от техните десетки декари двор, които заедно да превърнем в по-красиво и по-зелено място. 
Този нов парк ще е удобен за хората от Овча купел, Красна поляна, Люлин и всички жители и гости на София! В него ще има паркова инфраструктура, условия за спорт, отмора и почивка.
Гората.бг - 100 000 садим гора“ е една чиста инициатива от хората и за хората. Провели сме стотици доброволчески събития. Засадили сме над 625 000 нови дървета за България и сме засадили надежда за по-добро бъдеще в десетки хиляди сърца! 
Благодарим лично на ректора на ВСУ "Любен Каравелов" за желанието за добри дела и на всички Вас, които ще направите това възможно!