Добри дела в Копиловския манастир - 2

Едно малко чудо направихме там, сега ни чака второ. Този път ще е по-малко засаждане, повече чистене на треви, стари и сухи, храсти, клони, дървета. Грижа за засадени от нас и не само дървета, полезни растения и каквото е нужно.

Изключителни са монасите там, чудно е да ги чуеш - мъдри, благи, вълшебно е да ги видиш - трудолюбиви, можещи, знаещи! Сами отглеждат хиляди декари и то биологично, чисто земеделие, продават продуктите и строят манастира със събраното! Копиловски манастир "Св. Благовещение" е надежда и светлина!

СРЕЩА, в манастира в 10:15 ч. - поканиха ни на празнична Света Литургия, после се хващаме за работа.

НОСЕТЕ СИ - удобни обувки и дрехи, храна и вода за Вас.

ИСКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ  - можете да носите инструменти - ще уточним какви, както и полезни и красиви цветя и растения за манастира.

При необходимост и въпроси, звънете на 0889 06 77 77 - Никола. Ако няма обхват, значи сме в с. Ломница, където манастира има земи на 22 км. е - там няма обхват, но има отлична връзка с природата - чудно място е :). Ще сме там вероятно след 11:30 ч.

Благодарим Ви,
Гората.бг - Когато станем 100 000 ще посадим гора

П.П. Тази пролет  достигнахме 616 000 засадени дървета и куп чудеса, благодарим Ви, че ще сте част от това голямо добро!