Нова Гора край Понор (София) - Засаждане 31 Март и 1 Април

Станете чат от нещо велико и нека заедно засадим хиляди дървета за България. На 31ви Март и 1ви Април ще създаваме нова, истинска гора от прекрасен български вид дъб- цер. Планували сме да бъдем на едно чудесно място край Понор, София. Точната локация може да видите тук: https://goo.gl/EE51n5. Очаква ни невероятно време (14-18 градуса). Също така сме сигурили всичко необходимо (фиданки, инструменти, експерти и малки подаръци за най-малките помощници). Носете си вода, сандвичи или нещо друго за презареждане на батериите през деня и най-вече ентусиазъм и добро настроение! Облечете се удобно и сложете удобни обувки. Срещата и за двете дати е  9:30 ч., на общия паркинг на магазини Била и Хиполенд в жк. Надежда, бул. "Ломско шосе" 171, на станцията на метрото "Бели Дунав. До уговорената локация има и удобна метро станция. Ако дойдете с градски транспорт - ще има място за Вас по автомобили. Ако закъснеете- присъединете се към нас директно на терена: https://goo.gl/EE51n5

 

Какво: Залесяване край Понор

Кога: 31 Март и 1 Април

Среща: Жк. Надежда, бул. "Ломско шосе" 171 в 9:30ч.

Защо: Защото обичаме Земята! Защото искаме да оставим нещо след себе си! Защото действаме, за да подпомогнем една по-чиста, по-зелена, по-добра България! Защото вярваме в доброто и още милиони други причини защо!

 

Повече информация и актуални новини може да следите на Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/177338229713598/

 

Нуждаем се от добри хора, големи и малки, с добри сърца, които искат ДА БЪДЕ ГОРА! Запазете датите, ПОКАНЕТЕ ПРИЯТЕЛИ и елате! 
Разчитаме на Вас

При необходимост и въпроси, звънете на 0889 345 561 - Олга Николова.

Това засаждане е част от #НационалнаЗалесителнаКамапния на КОГАТО СТАНЕМ 100 000 - ЩЕ ПОСАДИМ ГОРА, една чиста инициатива от хората и за хората, с която вече сме засадили над 270 000 нови дървета за България. И това е само началото!