Велоизлет - "Покарай колело, посади дърво" София > Златуша > София - 60км.

Организатор: Сдружение "Велоразходка" - Моб: 0889414471
Събиране: 08:30ч. на Ез. "Ариана"
Тръгване: 09:00ч. от Ез. "Ариана"
Маршрут: Подходящ за шосеен и планински велосипед.
Карта: http://www.bikemap.net/route/2046665
Времето: http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/10-days/7
Степен на трудост: III-та.

Инфо: Отново ще покараме по нов маршрут този път съчетан с още една полезна дейност, да посадим дърво, а защо не и повече. Тръгваме от ез. Ариана в посока към с.Златуша, Община Божурище - 30км. където ще се състои масово събитие по залесяване и всеки ще има възможност да посади дърво. Няма планове за организирано хапване за това всеки да си зареди багажа. Агро инструменти и пособия ще се раздават на място. Повече за събитието може да прочетете тук...
Страница: https://www.facebook.com/100000.GORA

Събитието е с организационен характер, с което молим да се придържате към следните насоки за постигане на целите му.

* Участниците се придържат към водачите, които водят и помагат групата да се придвижва безопасно по пътното платно. Те имат радиовръзка и знаят, кога какво се случва вгрупата.

* Водачите са винаги първи, като водят колоната, определят нейната скорост и посока спрямо комфорта на участниците, поради което не трябва да се изпреварват.

* Участниците трябва да се стремят да не разкъсват групата.

* Насърчително е всеки участник да използва каска, както и е добре да бъде видим на пътя, като използва светлоотразителна жилетка и светлини.

* Резервната гума е необходимост на всеки един велосипедист, както и помпа и лепенки за да може да я смени.

* Всеки участник в социалното събитие носи отговорност за себе си, както и за своите действия! Организацията в събитието има единствена цел - "Безопасност" за всички по време на събитието.

* Усмивката, доброто настроение, и позитивните емоции са водещ елемент в събитието. Групата е богата на всякакъв хумор, но ще се радваме да споделите и вашия. :)

Екипа на Сдружение "Велоразходка" Ви желае приятно и безаварийно изкарване на това събитие! ;)