15 000 дървета засаждат децата на България, тази есен

Вярваме, че така се променя светът, човек по човек. Вярваме също, че има смисъл във всичко, което правим, защото ние правим света, в който живеем, че дела трябват, а не думи.

Вярваме, че ако променим само едно поколение, то ще променим цялото бъдеще! А как се променя едно поколение? Единствените начини да разбереш нещо истински е като едновременно получиш достатъчно информация и го преживееш. 

Кампанията „Засаждаме бъдеще“, която ние (www.Gorata.bg) провеждаме заедно с Daikin, вече е с още повече награди, а именно 15 000 дървета за 300 училища, детски градини и др. Решихме, че при толкова желаещи е наш дълг да зарадваме още няколко хиляди деца и го направихме.

Припомняме, че печелившите ще получат по 20 дървета, които са готови за засаждане веднага след получаване, както и 30 комплекта за отглеждане на собствено дърво, съдържащи всичко необходимо за тази цел – семена/жълъди, саксийки и почвена смес. Също така сме подготвили и видеоклипове с инструкции за засаждане, отглеждане и правилна грижа за вашите дървета.

Кампанията продължава до 15 октомври 2018. Ако вярвате, че има смисъл да правим добро, че има смисъл да засадим 15 000 дървета, че има смисъл да го направим за и с децата на България…
СПОДЕЛЕТЕ, ПОКАНЕТЕ, УЧАСТВАЙТЕ!

И още една добра новина, от  Daikin  увеличиха също и специалните награди – въздухопречиствателите на Daikin от 3 на 5. Както дърветата се грижат за въздуха навън, така въздухопречиствателите на Daikin се грижат за въздуха в помещенията, който може да се замърси до 4 пъти повече. Въздухопречиствателите свеждат до минимум симптомите на астма и алергия, като премахват праховите частици, полени, филтрират бактерии и вируси и са много подходящи за помещения в които се отглеждат деца.

Daikin е пионер в устойчиви и екологични решения за климатичната индустрия. Кампанията „Засаждаме бъдеще“ е част от корпоративната социална отговорност на Daikin – инициативата „Daikin for life„, чрез която Daikin Central Europe извършва всичките си дейности и дарения с мисъл за природата и обществото.

15 000 дървета и 5 въздухопречиствателя очакват своите деца..

СПЕЧЕЛЕТЕ ИЛИ ПОДКРЕПЕТЕ ДЕЦАТА ТУК! (участвайте до 15 октомври 2018 г.)

Сподели публикацията