ЗА НАС

Идеята възниква в края на 2011г., под формата на една чиста инициатива от хората за хората, която има за цел да засажда нови гори и дървета за България!

Първоначално се развива изцяло в социалната мрежа Facebook като в представите на създателя на инициативата, ако се натрупат достатъчно хора зад една добра идея ще се намерят фирми, които биха искали да определят себе си като социално отговорни и биха пренасочили част от рекламните си бюджети в посока засаждане на дървета.

След десетина отказа и няколко неуспешни опита, създателят на инициативата не се отказава, а намира възможност и така през 2013 г. стартира реалното засаждане на дървета и от тогава това е един непрекъснат процес, в който към момента имаме засадени и подарени над 2 000 000 (2 милиона) нови дървета за България.

Едва ли можем да опишем всички акции (вече стотици) и посоки, но сме засаждали/дарявали дървета из цялата страна, активно сме си партнирали с МЗХГ и неговите структури, десетки общини, стотици училища и детски градини в цяла България.

Гордо можем да заявим, че вече шест поредни години организираме събития, които се посещават от хиляди хора, които дават усмивки, възможността и радостта на хората – да засадят дърво, да направят добро! Дарили сме десетки хиляди дървета на деца от цялата страна, на общини, на обикновени хора.

Историята е нещо, което ни показва пътя, който сме минали, но ние гледаме повече към бъдещето си, защото имаме цели, които може да видите тук!